top of page

ТРАУРНИ ВЕНЦИ И БУКЕТИ

Букети се поднасят за различни случаи. Траурните венци се изработват от цветя с тъмни строги тонове – тъмночервени рози, гладиоли, гербери, карамфили, хризантеми и др. Нашите траурни венци се изработват от майстори цветари с дългогодишен опит.

Траурните венци, траурни букети и аранжировки се изработват по дизайн от каталога на агенцията или по зададен от клиента индивидуален дизайн. Големината на венеца и неговата цена се определя от вида и броя на цветята, които са използвани за направата му. Съответно, колкото по-голяма е структурата /основата/ на един венеца, толкова по-висока  е неговата цена. Основата на венеца може да бъде малка, средна или голяма. Малкия венец е с размери 1.20 м. височина и около 90 см. широчина. Най-масово се използват венците, които са на малка основа и техните цени започват от 120 лв.

Всички венци, букети и аранжировки включват и траурна лента със зададен от вас текст.

venec (1).jpg

При нас може да поръчате и траурна декорация на ритуални зали, църкви, храмове и открити пространства.

Флорална декорация за помени, погребения, траурни церемонии и шествия.

Към църковната флористика причисляваме и декорацията за едно от най-тъжните за хората събития, а именно – погребението. Последното изпращане на любим и значим човек е свързано с много болка, мъка, непрежалими спомени и тъга. Цветята в този момент са израз на любов и уважение. Те са пожелание към душата на покойника да открие по-светло и красиво място, защото именно цветята са символът на райско блаженство и спокойствие, на които искаме да се наслади човешката душа в своя отвъден живот. Флоралните декорации на църквата, траурната церемония и на самото траурно шествие са неотменен елемент от изпращането на покойника.

Венците, които предлагаме са удачни както за полагане при погребения, помени и изказване на съболезнованя, така и за поднасяне на паметници при спазване на протокола при различни официални и патронни празници, и чествания – 19 февруари, 3 март, 9 май, 24 май и др.

Избрания продукт можем да доставим до посочен от вас адрес, като доставката се заплаща допълнително.

Как да поръчате:

   1. Изберете венец или траурен букет

   2. Поръчайте на 0889 13 76 65

   3. Вземете поръчката си от нашия офис или заявете доставка

bottom of page