top of page

ТРАУРНИ ВЕНЦИ И БУКЕТИ

Букети се поднасят за различни случаи. Траурните венци се изработват от цветя с тъмни строги тонове – тъмночервени рози, гладиоли, гербери, карамфили, хризантеми и др. Нашите траурни венци се изработват от майстори цветари с дългогодишен опит.

Траурните венци, траурни букети и аранжировки се изработват по дизайн от каталога на агенцията или по зададен от клиента индивидуален дизайн.

Традиционно погребален венец се носи по време на траурното шествие и се оставя на гроба след погребението. Ритуалният венец е необходим атрибут при организиране на погребението на близък човек. Правилният избор на ритуална цветна композиция (било то пиафлора или венец), украсена с траурна панделка, ще помогне да се увековечи сбогуването с починалия.

Ако не можете да присъствате на тъжната церемония, можете да закупите венец и да поръчате доставка, като по този начин изразите съчувствие към близките на починалия. Можете да поръчате услуги за доставка на погребални венци в траурна агенция ЗОРА 2.

траурен венец 1

При нас може да поръчате и траурна декорация на ритуални зали, църкви, храмове и открити пространства.

Флорална декорация за помени, погребения, траурни церемонии и шествия.

Към църковната флористика причисляваме и декорацията за едно от най-тъжните за хората събития, а именно – погребението. Последното изпращане на любим и значим човек е свързано с много болка, мъка, непрежалими спомени и тъга. Цветята в този момент са израз на любов и уважение. Те са пожелание към душата на покойника да открие по-светло и красиво място, защото именно цветята са символът на райско блаженство и спокойствие, на които искаме да се наслади човешката душа в своя отвъден живот. Флоралните декорации на църквата, траурната церемония и на самото траурно шествие са неотменен елемент от изпращането на покойника.

Венците, които предлагаме са удачни както за полагане при погребения, помени и изказване на съболезнованя, така и за поднасяне на паметници при спазване на протокола при различни официални и патронни празници, и чествания – 19 февруари, 3 март, 9 май, 24 май и др.

Избрания продукт можем да доставим до посочен от вас адрес, като доставката се заплаща допълнително.

Как да поръчате:

   1. Изберете венец или траурен букет

   2. Поръчайте на 0889 13 76 65

   3. Вземете поръчката си от нашия офис или заявете доставка

bottom of page