Кои сме ние

Траурна Агенция ЗОРА 2 - 17 години

грижа и уважение към покойника

zvezda_G.png

Траурна агенция ЗОРА 2 е частна погребална агенция, предоставяща широк спектър от траурни услуги, като основен приоритет за агенцията е прилагането на най-добрите практики и принципи в сектора, както и професионалното отношение към клиента.

Имаме опит в работата с различни култури, етноси, националности и традиции и нашият персонал може да се погрижи за всичките ви нужди в този труден момент.

Траурна агенция ЗОРА 2 работи съвместно с общини, лечебни заведения, посолства, консулски служби, правителствени организации, както и различни компании по целия свят, чрез които осигурява първокласно обслужване на своите клиенти.

Траурна агенция ЗОРА 2  е редовен член на Съюза на погребалните фирми в България

Погребения и кремации
Цялостна организация на погребения и кремация в София и цялата страна.

Траурна агенция ЗОРА 2 притежава изключително широка контрагентска мрежа от водещи погребални агенции в страната и чужбина, чрез които осигурява първокласно обслужване на своите клиенти.

Подготовка на покойника за ритуала – санитарен тоалет, обличане, подреждане на ковчега, поставяне на драперия и др.

Вижте повече >>>

Специализиран транспорт

 

Траурна агенция ЗОРА 2 разполага със транспортни средства със специално
предназначение за превоз на тленни останки снабдени с хладилни и охладителни помещения по-всички международни санитарни изисквания.

 

Автомобилите са вписани в регистъра на обектите с обществено предназначение по чл. 36, ал.3 от Закона за здравето, съгласно удостоверение №2228009160 / 25.10.2007 г. издадено от Столична Регионална Инспекция за опазване и контрол на общественото здраве.

Вижте повече >>>

Траурен магазин

Траурна агенция ЗОРА 2 предлага различни видове венци и траурни букети, изработени от майстори – цветари с дългогодишен опит.

В магазина ще намерите и всички необходими траурни стоки – ковчези, драперии, кръстове, фенери, пластмасови прибори и др., както и кетъринг с гарантирано качество на храната.

Вижте повече >>>

 

Каменоделско ателие

Изработка и реставрация на паметници и урнови плочи във всички Гробищни паркове в страната, надгробни надписи, порцеланови снимки, надписи върху нови и стари паметници.

Вижте повече >>>